Ställ din fråga om Henrik Berggrens nya skiva

avHåkan Steen

Publicerad:
Uppdaterad:

I dag släpps ett av vårens allra mest efterlängtade svenska album – förre Broder Daniel-sångaren Henrik Berggrens solodebut ”Wolf’s heart”.

Missa inte direktsändningen där våra musikexperter Markus Larsson och Kristin Lundell lyssnar igenom och recenserar albumet i realtid – och svarar på frågor och kommentarer från fansen.

Foto: ANDERS DEROS
Henrik Berggren släpper sin solodebut ”Wolf’s heart” den 5 maj.

När Henrik Berggrens första singel i eget namn, ”To my brother, Johnny”, dök upp i början av mars gick en liten chockvåg genom den del av landet som bryr sig om popmusik.

Ända sedan Broder Daniels sista spelning på Way Out West i Göteborg 2008 hade ryktena gått om en soloskiva med den mytomspunne sångaren och nu avslöjade han att det skulle bli både ett album och en sommarturné.

Ytterligare två låtar har släppts sedan dess, ”Run, Andy, run” och ”Wild child”, som bara har ökat på intresset för albumet.

Ställ dina frågor om albumet

Hur låter det? Är det bra? Vad vill Henrik Berggren berätta den här gången?
För att fånga upp nyfikenheten kring vårens mest framemotsedda svenska skivsläpp parkerar sig Aftonbladets musikexperter Markus Larsson och Kristin Lundell i dag i en tv-studio och lyssnar igenom albumet från första till sista låt. Analyserar, recenserar och svarar på kommentarer från er tittare.

Tid: Klockan 09.30 den 5 maj.

Plats: Här!

Lämna era frågor och kommentarer på Nöjesbladets Facebook-sida redan nu!

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM