Rockbjörnen

Håkan Hellström tar över Allsången - gör hel timmes konsert

Av: 

Torbjörn Ek

ROCKBJÖRNEN

Grattis alla Hellström-fans.

På tisdag får ni en hel timme Håkan i tv - direkt efter allsången.

Måns Zelmerlöw.
Måns Zelmerlöw.

Först är Håkan Hellström med i ”Allsång på Skansen”. Sen, direkt när Måns Zelmerlöw tackat för sig, tar han över Solliden-scenen för en hel timmes extrashow.

Vanligtvis brukar ”Allsång på Skansen” bjuda publiken på plats och tittarna på webben på en halvtimmes extra underhållning efter tv-sändningen.

Tv-sänd konsert

Men nu får Håkan Hellström med inbjudna vänner ta över scenen fullständigt under en timme och allt sänds i SVT.

– Varje gång vi spelat på Allsång på Skansen så har vi velat fortsätta, nu får vi äntligen chans till det. Skansen är en intressant plats, eftersom det är ett möte mellan generationer och jag hoppas att samtliga ålderskategorier får en fin timme, säger Håkan Hellström i ett pressmeddelande.

Helen Sjöholm medverkar

De inbjudna vännerna som tar plats på scenen tillsammans med Håkan Hellström är Helen Sjöholm, Tomas von Brömssen, Anna Järvinen, Karla-Therese Kjellvander och Nina Kinert & Rockridge Brothers.

Konserten börjar direkt efter ”Allsång på Skansen”, klockan 21.00 tisdagen den 9 juli och sänds i SVT1.

Anmäldes förra året

Förra året gavs Tomas Ledin samma möjlighet att uppträda efter sin medverkan i allsången. Den tv-sända entimmeskonserten anmäldes då till granskningsnämnden eftersom tv-sändningen ansågs vara gratisreklam som värderades till omkring 48 miljoner kronor.

ANNONS EXTERN LÄNK

Årets trender hos Åhléns – fynda inredning, kläder och skor här

Åhléns

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen