Way out west kommer tillbaka 2017

ROCKBJÖRNEN

Nu kommenterar arrangören ryktena

1 av 3 | Foto: Way Out West.

Det har varit oklart om det blir något mer Way out west.

Nu ger arrangören klara besked.

– Vi är mer peppade nu än någonsin, vilket gör att vi kommer att köra nästa år också, säger Joakim Skoglund, marknadschef för Luger.

Det är tionde året i rad som Way out west arrangeras i Slottskogen i Göteborg. Många har spekulerat i om det också är festivalens sista år.

Tidigare har arrangören varken velat bekräfta eller dementera ryktena, men nu låter det annorlunda. Way out west kommer tillbaka 2017, vilket Sveriges Radio var först med att berätta.

– Vi kommer att fortsätta göra Way out west så länge vi är peppade, tycker det är roligt och vi känner att vi fortsätter att utvecklas. Vi är mer peppade nu än någonsin, vilket gör att vi kommer att köra nästa år också, säger Joakim Skoglund, marknadschef för Luger, som arrangerar festivalen.

Ganska nyligen ville ni varken säga bu eller bä?

– Vi var fullt fokuserade på att göra det här tionde året och lägga all vår kraft och energi på att göra det, och varken spekulera i eller prata om någon längre framtid än så.

”Vi är väldigt inspirerade”

Joakim Skoglund vill inte svara på när de tog beslutet att fortsätta med festivalen.

– Vi har valt att inte kommentera något om ytterligare år framöver, vi har velat koncentrera oss på det här året.

Har ni några visioner angående nästa år?

– Vi kommer att fortsätta så länge vi känner att vi kan utvecklas och vi känner att det finns stor potential att fortsätta göra det. Vi är jättepeppade på att komma tillbaka och göra ett ännu bättre 2017 på alla plan, sen får vi se vad det mynnar ut i rent specifikt. Vi är väldigt väldigt inspirerade just nu.

ARTIKELN HANDLAR OM