Rockbjörnen

PRESENTERAS AV

Super-Dj:n Martin Jensen och Wiktoria klara för Rockbjörnen

På onsdag är det dags för Rockbjörnen 2018.

Den danske super-Dj:n Martin Jensen är den sista i raden av artister som är klara för scenen i Kungsträdgården den 15 augusti.

Han får dessutom sällskap av Wiktoria.

Ännu ett tungt namn är klart för Rockbjörnen. Den danske super-Dj:n Martin Jensen uppträder på scenen i Kungsträdgården i Stockholm nu på onsdag den 15 augusti.

– Jag har aldrig varit på plats men jag har hört så mycket gott om det! Jag såg klippen från förra året om det verkar fantastiskt! Det är ett speciellt event eftersom det samlar så många artister på ett och samma ställe och vi alla får göra vad vi älskar mest, ge fansen en show, säger han.

Med sig på scenen har han sångerskan Wiktoria.

– Jag ser fram emot att se allt i verkligheten och såklart att uppträda med fantastiska Wiktoria. Jag kan knappt bärga mig!

Stjärnduon kommer att få sällskap på Rockbjörnsscenen av bland andra Peg Parnevik, Omar Rudberg, Rebecca och Fiona och brittiska succébandet The Vamps.

Chans till storslam

Flest nomineringar har gruppen Hov1 med sina fem nomineringar och artisten Felix Sandman som har fyra.

Andra nominerade är bland andra de tidigare vinnarna Zara Larsson och Miriam Bryant, samt nykomlingar som Jireel, Chris Kläfford och Sarah Klang. De tre sistnämnda är alla nominerade i ”Årets genombrott”, precis som svenska popbandet Mares.

Rockbjörnen är fansens musikpris och den stora musikfesten sänds live på Aftonbladet.se och Splay TV:s Youtubekanal.

Galan är gratis för den som vill komma dit och titta.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN