Här äter Alice Cooper lunch i Stockholm

avLinn Elmervik

Laddar inför konsert

1 av 7 | Foto: P-O Sännås
Alice Cooper i Grand Hotels bar.

I kväll spelar Alice Cooper, 68 med Hollywood Vampires på Gröna Lund.

Under dagen passade rockstjärnan på att avnjuta en svensk lunch på femstjärniga Grand Hotel.

– Han skrattade och verkade vara på bra humör, säger Aftonbladets fotograf PO Sännås.

I kväll spelas Hollywood Vampires på Gröna Lund i Stockholm. Bandet består av rocklegendaren Alice Cooper, skådespelaren Johnny Depp, 52 och Aerosmith-profilen Joe Perry, 65.

Under måndagen laddade Alice Cooper upp inför spelningen med en lunch på Grand Hotel på Östermalm i Stockholm. Tillsammans med gitarristerna Tommy Henriksen och Ryan Roxie placerade han sig vid ett fönsterbord i baren i hotellets restaurang.

De hade sällskap av Alice Coopers fru Sheryl Cooper.

Åt i 40 minuter

– De verkade inte bry sig så mycket om att folk vinkade och fotograferade, säger Aftonbladets fotograf PO Sännås som är på plats utanför Grand Hotel.

Alice Cooper promotade sitt band med hjälp av sin klädsel. Hans huvud pryddes av en keps med texten ”Hollywood Vampires” på.

Lunchen avslutades efter drygt 40 minuter.

– Sedan gick Tommy Henriksen och Ryan Roxie ut på en promenad och skrev lite autografer. Men Alice Cooper har inte kommit ut än, säger PO Sännås.

Anlände i slokhatt

Johnny Depp, Alice Cooper, och Joe Perry, anlände till Grand hotel strax efter nio i morse. Enligt uppgifter hade de fått strul med privatflygplanet i Frankfurt och hade istället chartrat ett flygplan till Skavsta i Nyköping.

Därifrån hade de tagit sig in till till Stockholm i en buss som stannade utanför hotellets huvudentré. Bandet klev ur bussen iförda svarta slokhattar.

ARTIKELN HANDLAR OM