Molly: ”Måste börja ta hand om min röst”

ROCKBJÖRNEN

Fick en tankeställare efter den inställda konserten

1 av 4

Molly Sandén har sjungit så mycket på senaste tiden att hennes röst har tagit stryk.

Häromdagen tvingades hon ställa in en konsert, vilket har fått henne att vilja tänka mer långsiktigt.

– Jag har aldrig behövt ställa in förut. Jag måste nog börja ta hand om min röst lite mer, säger hon.

På lördagskvällen uppträdde Molly Sandén tillsammans med Linda Pira i Sommarkrysset på Gröna Lund.

Bara två dagar tidigare tvingades hon ställa in sin konsert i Ronneby på grund av halsproblem. Så det var inte helt självklart att rösten skulle hålla.

– I dag var första gången som jag provade att sjunga så jag märkte på morgonen att det nog kommer gå. Men det har varit några läskiga dagar, säger Molly Sandén efter Sommarkrysset.

”Måste börja tänka långsiktigt”

Molly Sandén berättar att hon aldrig har behövt ställa in en konsert förut. Att hon tvingades göra det på grund av att hon hade tappat rösten har fått henne att tänka till.

– Jag måste nog börja ta hand om min röst lite mer för jag giggar så extremt mycket, jag måste tänka lite mer långsiktigt, säger hon och fortsätter:

– Jag har bara kört vilja, och det funkar i stunden, men man får sota för det sen.

”Ger oss ännu mer eld”

På Sommarkrysset uppträdde Sandén och Pira med deras nya låt ”Ey gäri”. Molly säger att de har mött lite motstånd och att några har sagt att det är konstisigt att hon och Linda samarbetar.

– Men det ger oss bara ännu mer eld, det finns inga rätt och fel. Vi kör, vi står för den här grejen tillsammans, säger hon.

Linda Pira håller med:

– Det är lite förbjudet i hiphopvärlden att göra låtar med popartister, men jag känner att jag alltid vill utvecklas som artist. Och jag har verkligen gjort det nu, att få spela med Molly och liveband.

ARTIKELN HANDLAR OM