Rockbjörnen

Gaga showar på månen

Av: 

Torbjörn Ek

ROCKBJÖRNEN

...och sedan moonar hon

LONDON. Lady Gaga stal – som vanligt – showen på MTV-galan.

Först pratade hon om David Hasselhoffs penis.

Sen drog hon upp den kortkorta kjolen för att visa rumpa och stringtrosor för miljoner tv-tittare över hela världen.

När David Hasselhoff skulle dela ut priset till bästa kvinnliga artist på MTV Europe Music Awards i Belfast i går inledde han med flera kommentarer om hur mycket snygga tjejer som fanns i publiken och bland de

nominerade.

Lady Gaga tog emot priset iförd en parabolantennshatt och omgiven av en gigantisk solfjäder runt hela kroppen. Sen passade hon på att ge igen i sitt tacktal. Riktad till publiken och ”The Hoff” utbrast hon:

– Det är sant. Jag såg den bakom scenen. Du har en väldigt stor penis!

Hasselhoffs leende stelnade till något.

Lady Gaga fortsatte sedan att dominera showen i ett scenframträdande som troligen hade totalförbjudits i amerikansk tv.

Uppflugen på ett månlandskap slet hon snabbt av sig sin parabolantennhatt och den röda gigantiska solfjädern. Under hade hon en rödrutig kjol så kort att den konstant åkte upp och visade trosor i samma rödrutiga material.

Naken man på scen

Numret avslutades med att hon hade kjolen runt midjan. Då vände hon ryggen mot publiken med händerna på skinkorna och stringtrosan i fokus.

Tv-showen fortsatte sen på temat nakenhet när Hayden Panettiere skulle dela ut pris för bästa sång och möttes av en helt naken man. Hans kön suddades ut för tv-tittarna, men den amerikanska skådespelerskan såg måttligt road ut när streakaren studsade ut spritt språngande naken.

Tog tyngsta priserna

Lady Gaga fick totalt fyra priser, bland annat de två tyngsta för bästa låt och bästa video för ”Born this way”. Bästa manliga artist blev Justin Bieber och livepriset gick till Katy Perry.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte handla din julmat i god tid! Klicka hem restaurangmat i kassen här!

Mat.se

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen