Allsång på Skansen 2017

Här hyllas Björn Skifs i ”Allsång på Skansen”

Av: 

Anders Hedberg

ROCKBJÖRNEN

Tidigare i år fyllde Björn Skifs 70 år.

I kväll fanns han i publiken under ”Allsång på Skansen” – och fick ta emot en underbar present: ett mäktigt Skifs-medley signerat några av Sveriges främsta artister.

Det blev ännu en fin sommarkväll på Skansen i Stockholm, som badade i kvällssol.

Efter framträdanden av Linnea Herniksson, Mando Diao och Arja Saijonmaa var det dags att hylla en riktig ikon – nyblivne 70-åringen Björn Skifs, som satt i publiken.

– Han har haft en listetta i USA. Han har vunnit Melodifestivalen tre gånger. Han har turnerat land och rike runt och gett oss en rad klassiska hits. I år fyllde en av Sveriges mest underbara artister och underhållare 70 år och det tänkte vi inte låta gå obemärkt förbi. Bästa Björn – det här är till dig, sa Sanna Nielsen innan ett mäktigt medley drog igång.

Skifs fick lyssna till en hel rad av sina hits, framförda av Louise Hoffsten, Mando Diao-sångaren Björn Dixgård, Linnea Henriksson och Samuel Ljungblahd.

– Från oss alla, Björn – ett riktigt stort grattis, sa Sanna Nielsen i programmet och överräckte samtidigt en vacker blomsterbukett till en märkbart rörd Skifs.

Och publikens jubel ville aldrig ta slut.

ANNONS

Bikinis, klänningar och strandkläder. Fynda sommarmode på Ellos sommar-rea!

Extern länk från Ellos

Till kampanjen!

Publisert:

LÄS VIDARE

Håkan i stor intervju: ”Sex och Hellström hör inte ihop”

ÄMNEN I ARTIKELN

Allsång på Skansen 2017

Allsång på Skansen

Björn Skifs

Louise Hoffsten

Mando Diao

Sanna Nielsen