Det här är Rockbjörnen

Var med och fira när svenska folkets musikpris fyller 30 år

Sahara Hotnights och Måns Zelmerlöw fick Rockbjörnar 2007 för Årets svenska grupp respektive Årets svenska nykomling.
Sahara Hotnights och Måns Zelmerlöw fick Rockbjörnar 2007 för Årets svenska grupp respektive Årets svenska nykomling.

Rockbjörnen fyller 30 år!

Aftonbladet har med din hjälp delat ut det prestigefyllda priset sedan 1979.

Vem vill du ge årets Rockbjörn?

I år fyller Rockbjörnen jämnt och det vill vi fira med dig! Under firandet kommer vi att bjuda på mängder av musikaliska presenter. Du kommer att få allt från oväntade spelningar och musikupplevelser till hårda paket som signerade musikboxar, exklusiva konsertbiljetter mm.

Svenska folket är enväldiga domare i Rockbjörnen. Det är ni som röstar fram både finalister och vinnare - något som gör priset unikt.

Mellan 21-27 november är det öppen nominering. Då får svenska folket rösta på någon artist som gett ut en skiva under 2008.

Den 5 december presenteras de fem finalisterna i tolv av kategorierna. Det är de fem som fått flest röster inom respektive kategori. I den trettonde kategorin, Rockbjörnens MySpacepris, finns tolv finalister som nominerats av MySpace-medlemmarna - dessa finalister kan du rösta på här på Rockbjörnssidan, men även hos MySpace.

Du kan rösta en gång om dagen till och med den 12 januari.

När röstningen avslutats räknar vi samman alla röster och sedan presenteras vinnarna på Rockbjörnsgalan den 22 januari 2009 på Cirkus i Stockholm.

Rösta på dina Rockbjörnsfavoriter nu!

Dags att nominera!Börja rösta nu! – vinn fina priser
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN