Samir & Viktor klara för Rockbjörnen

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Är samtidigt nominerade till årets genombrott: ”Ska bli sjukt roligt”

1 av 4 | Foto: MIA CARLSSON
Samir & Viktor.

Dagarna närmar sig och snart är det dags för musikfesten alla väntat på – Rockbjörnen.

Nu kan Nöjesbladet avslöja ännu ett finbesök på den stora galan i form av succéduon Samir & Viktor.

– Det blir en riktigt skön stämning och gemenskap när vi kör, säger Samir Badran.

Samir Badran, 25, och Viktor Frisk, 20, har knappt haft en ledig dag sedan den stora succén i ”Melodifestivalen”.

När Rockbjörnen intar Kungsträdgården i Stockholm den 12 augusti för en större show än någonsin kommer succéduon vara på plats på galan som hyllar årets bästa musik och bjuda på ett rejält uppträdande.

– Det kommer att bli sjukt roligt. Det blir en bra gemenskap. De flesta kan våra låttexter eftersom de är enkla, så när vi kör våra låtar kan och brukar alla sjunga med. Barn, ungdomar och även vuxna. Så det blir en skön stämning, riktigt nice. En skön allsång, säger Samir Badran.

Är själva nominerade

Samtidigt är de nominerade till årets genombrott – en kategori där de tävlar mot JTR, Jon Henrik Fjällgren, Seinabo Sey och Tove Lo som haft stora framgångar i USA.

Samir & Viktor är inte helt eniga om vem som är deras största konkurrent i priset som fansen röstar fram. Viktor Frisk tror på Tove Lo medan Samir Badran säger Jon Henrik Fjällgren. Oavsett hur det blir vill duon tacka fansen som röstat fram dem.

– Vi håller på med en ny låt nu och hoppas att fansen kommer att gilla den.

Saade och Youtubestjärnor klara

Nöjesbladet har tidigare gått ut med att Youtubestjärnorna Manfred Erlandsson, 15, och William Spetz, 19, finns bland de som kommer att dela pris på galan och även Eric Saade är klar för ett uppträdande.

Fram till och med den 6 augusti kan du lägga din röst med några enkla klick HÄR om du vill vara med och bestämma vem som ska kamma hem de åtråvärda priserna.

Publicerad: