Rockbjörnen 2017

PRESENTERAS AV

Artisten talar ut om romansryktet med ”Skam”-skådisen

Av: 

Mathilde Albinsson

ROCKBJÖRNEN

Romansryktena kring norska stjärnskottet Astrid S och ”Skam”-skådespelaren har florerat ett bra tag.

I sin senaste musikvideo fångas de båda i många intima scener.

Nu öppnar Astrid S upp om deras relation:

– Han fick mig att slappna av, säger hon.

På fredagen släppte det norska stjärnskottet Astrid S sin nya singel ”Such a boy”, en låt som handlar om en dramatisk och emotionell kille.

– Tanken med låten var att byta roller lite, för jag kan känna att det oftast är tjejer som framställs som dramatiska och emotionella i filmer och böcker, säger Astrid S till Nöjesbladet.

Herman Tømmeraas, mer känd som Penetrator-Chris i norska ungdomsserien SKAM, spelar rollen som den dramatiske killen – ett självklart val, enligt Astrid, som höjer sin motspelare till skyarna.

– Vi har känt varandra ett tag och har pratat om att det skulle vara kul att göra något tillsammans. Så när musikvideon kom på tal kände jag att han skulle vara perfekt. Vi kommer bra överens, han är väldigt duktig och professionell och vi har väldigt roligt tillsammans, säger hon.

Träffades på inspelningen

De lärde känna varandra när Astrid S gjorde en statistroll i säsong 2 av SKAM och har hållit kontakten sedan dess.

Herman Tømmeraas, som för tillfället gör sin militärtjänstgöring, fick fråga sina befälhavare om lov att komma till Stockholm för att spela in musikvideon tillsammans med sångerskan.

– Som tur var fick han permission. Vi är bara goda vänner, men jag var väldigt nervös inför videon. Jag är inte en så intim person, så jag tänkte att det skulle vara läskigt att kyssas med Herman inför kameror.

Heta scener

I musikvideon förenas de båda i många och långa intima stunder. Romansryktena kring stjärnskotten har florerat ett bra tag. När Astrid publicerade en bit från musikvideon i samband med låtsläppet på sin Instagram, fullkomligt exploderade kommentarsfältet. Många undrade om Astrid och Herman är ett par.

– Han är en väldigt god vän. Jag kan prata med honom om något är svårt och han har varit en god stöttepelare. Han är själv i branschen och vet hur det är. Men vi är bara goda vänner.

Hur var det att spela in kysscenerna med sin kompis?

– Han var så himla lugn och har gjort det här massor i SKAM. För honom betydde det ingenting, det var bara jobb. Men för mig, som aldrig varit så mycket framför en kamera på det sättet, var det nervöst. Men han fick mig att slappna av så det var därför ville jag ha honom med. Jag visste att det skulle vara mer behagligt att ha med någon känner, säger hon och fortsätter med ett skratt:

– Men det såg inte lika naturligt ut i början. Vi behövde göra många omtagningar innan det blev bra.

Spelade in i Sverige

”Such a boy” finns med på Astrid S nya EP ”Party’s Over” och är producerad av Cass Lowe, som tidigare har jobbat med bland andra ZAYN, Fifth Harmony och Snakehips.

Videon är inspelad i Stockholm och regisserad av svenske Andreas Öhman.

– Sverige är innovativa och svenska producenter är väldigt nytänkande och tänker utanför boxen. De är hela tiden ett steg före. Det är spännande att jobba med dem. Vi har liknande smak och på samma nivå, säger Astrid S.

Hon har tidigare jobbat med artister som Avicii, Shawn Mendes och Matoma.

ANNONS

Imorgon är det Mumindagen - fira det genom att köpa muggen ABC hos Cervera!

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Håkan i stor intervju: ”Sex och Hellström hör inte ihop”

ÄMNEN I ARTIKELN

Rockbjörnen 2017

Rockbjörnen

Skam (tv-program)

Andreas Öhman

Herman Tømmeraas