Dagens namn: Tore, Tor
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Rockbjörnen-duellen

    Nöjesliv låter de nominerade till Rockbjörnen utmana varandra i en duell. I dag svarar Amy Diamond och Miss Li på frågor i kategorin Årets kvinnliga artist.

Hur känns det att vara nominerad?

AMY: Jättejättebra. Det är jättetuff konkurrens så jag skulle inte bli så besviken om jag inte vinner, men det är kul! Förra året fick jag ett pris hemskickat från Polen, jag hade vunnit för bästa kvinnliga utländska artist och jag visste inte ens att jag var nominerad. Det ser ju fint ut på rummet att ställa upp en massa priser.

LINDA: Det känns självklart jätteroligt att vara nominerad, lite overkligt på något vis. Lilla jag är nominerad i ett så stort sammanhang. Allt har ju gått så fort. Det var ju inte allt för länge sedan jag började skriva de här låtarna.

Har du/ni förberett något tacktal?

AMY: Nej, jag vet nog ungefär vilka jag ska tacka, jag kommer inte öva in något så jättehårt men försöka tänka extra noga på dem jag vill tacka. Det blir ingen fusklapp.

LINDA: Nej, jag tror faktiskt inte jag har någon chans att vinna. Så jag har inte förberett något tal.

Hur nervösa är du/ni?

AMY: Inte speciellt, jag kommer nog bli lite pirrig när de precis ska läsa upp vem som vinner.

LINDA: Jag är inte direkt nervös inför själva galan i sig eller nomineringarna. Däremot kommer det att bli lite pirrigt att göra det speciella Miss Li-medley jag satt ihop just.

Vem är din/er egen favorit i kategorin?

AMY: Alla är jätteduktiga och förtjänar att vinna allihop. Jag har alltid gillat Robyn väldigt mycket. Hon började väldigt tidigt och är fortfarande bra. Hon sjöng i jingeln till Lilla Sportspegeln precis som jag.

LINDA: Jag har faktiskt inte kollat upp vilka som är nominerade i samma kategori. Så jag har inga favoriter. Överlag så har jag ganska dålig koll på den musik som släpps nuförtiden. Lyssnar mer på det som är släppt före 1970. Men om Säkert! slåss i samma kategori som jag så vet vi ju hur det går ...

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet