De fick träffa sin idol: Var magiskt

Claudia & Andreas fick pratstund med Whitney – tack vare Nöjesbladet

Foto: Jerker Ivarsson
”otroligt trevlig” Andreas Kongsbakk, 31, fick träffa sin idol efter konserten i Globen i går efter att hans kollega Claudia Sjöström vunnit en tävling i Nöjesbladet.
ROCKBJÖRNEN

Fyrahundra försökte.

Men bara två blev utvalda.

I går fick vinnarna i Nöjesbladets tävling träffa Whitney Houston.

Idolträffen skedde i ett backstagerum en halvtimme efter att den 46-åriga stjärnan avslutat sin konsert i Globen i Stockholm.

Under tio minuter fick ett tjugotal fans och skivbolagsrepresentanter chansen att hylla den omsusade sångerskan.

Knep vinst

– Gud välsigne er, ni är bäst. Tack så mycket, sa Whitney Houston medan hon skakade hand och lät sig fotograferas med några lyckligt utvalda.

Bland dessa fanns Claudia Sjöström, 31. Med en motivering om sin Whitney Houston-tokige kollega knep hon vinsten i Nöjesbladets webbtävling om konsertbiljetter och en träff med en av 90-talets största souldivor.

Och storfantasten Andreas Kongsbakk, 31, fick givetvis bli hennes sällskap.

– Det var magiskt. Jag minns inte så mycket egentligen, men Whitney var otroligt trevlig, säger han när Nöjesbladet pratar med honom minuterna efter att han lämnat arenan.

Signerade skiva

Han hann inte utbyta så många ord med sin hjältinna sedan 22 år tillbaka men fick en handskakning, en signerad skiva – och inte minst en ny konsertupplevelse.

– Jag har sett henne två gånger tidigare i år och jag tyckte att hon var underbar. Jag har skrikit så mycket att min röst är borta, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM