– Vi i The Ark är förtjusta

3 frågor till Sylvester Schelgel, 34, trummis i The Ark som ger en exklusiv konsert på Live-löpet i kväll

ROCKBJÖRNEN

Hur känns det inför spelningen?

– Det var så här man tänkte sig framtiden i början av 90-talet. Vi i The Ark har alltid vurmat för retro-futurism och är således förtjusta.

Vad kan publiken förvänta sig av er spelning?

– Vi kommer spela akustiskt med minimala medel. Samtidigt har jag förstått att inramningen är väldigt högteknologisk. Lite som att skicka ut Christer Fuglesang runt jorden med en polaroidkamera och en kobra-telefon. Något som borde gjorts för länge sen.

Kan ni avslöja någon låt ni kommer att bjuda fansen på?

– Vi vet inte själva ännu. Kanske en cover på Nick Borgens ”World Wide Web” hade passat? Dock tror jag det lutar åt några The Ark-låtar.

FAKTA

Så går det till

I kväll klockan 21.00 ger The Ark en exklusiv konsert på Live-löpet. En interaktiv webb-spelning som sänds på Aftonbladet.se.

Med hjälp av en Facebook-applikation kan du interagera med artisten och med dina vänner. Du kan till exempel applådera, ropa något till artisten. Totalt kommer 20 000 personer att kunna se konserten.

Få din biljett gratis på Aftonbladet.se.

Med hjälp av en Facebook-applikation kan du interagera med artisten och med dina vänner. Du kan till exempel applådera, ropa något till artisten, hålla upp en tändare, ta bilder och dela på nätet eller ”hångla” med andra i publiken.

Du ser vilka Facebook-vänner som är på plats och kan kommunicera med dem under hela konserten.

Applådera Ropa något Effekter av Tändare Hångla Rocktecken

Se dina favoritartister gratis

Artisterna befinner sig i en studio och framför sina låtar inför en kamera. De kan följa publikens reaktioner och kommentarer via datorskärmar.

De som har löst biljett knappar sig in i en digital arena på aftonbladet.se, fullt utrustad med publik, ljus och andra liveeffekter.

Biljetterna är gratis. Men det är först till kvarn som gäller. Gå in på livelopet.aftonbladet.se och boka!

Här är hela spelschemat

SÖNDAG, 21.00: SALEM AL FAKIR

23 augusti: Ola, 21.00

24 augusti: Robyn, 21.00

25 augusti: Anna Bergendahl, 21.00

ARTIKELN HANDLAR OM