Dagens namn: Antonia, Toini
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Linda: Jag är svinpeppad!

Galavärden laddar för Rockbjörnsfest i morgon

I morgon smäller det.

Prisutdelare och programledaren Linda Sundblad är redo.

Politikerna Maria Wetterstrand och Carl Bildt pausar från valrörelsen och delar ut Rockbjörnen till årets svenska livegrupp.

– Vi ska försöka hålla sams under den där stunden på scenen i alla fall, säger Maria Wetterstrand.

upplyftande musikfest Linda Sundblad är programledare för årets gala.   upplyftande musikfest Linda Sundblad är programledare för årets gala. Foto: HENRIC LINDSTEN

Hela sommaren har varit en förfest – i morgon är det dags för final i Sveriges största musikpris, Rockbjörnen Live. Det blir en oförglömlig helkväll där sommarens livekonserter ska hyllas och många intressanta liveakter avlöser varandra på scenen.

”En legend”

– Jag är verkligen svinpeppad, men också nervös. Jag ska bjuda på en ordentlig uppvisning för alla som är där och självklart alla som följer det via Aftonbladet-tv, säger programledaren Linda Sundblad.

Hon avslöjar också att hon ser oerhört mycket fram emot att träffa en särskild prisutdelare.

Jerry Williams är ju en legend på sitt sätt, han har varit med så länge och är alltid på topp när han får göra sin grej. Det är skitkul att han har valt att vara delaktig i Rockbjörnen och dela ut pris för årets festival.

Årets svenska livegrupp kommer att få ta emot priset av moderaternas Carl Bildt och miljöpartiets Maria Wetterstrand.

– Det blir ett kul avbrott i valrörelsen. Jag och Carl ska försöka hålla sams på den där stunden på scenen åtminstone, säger Maria.

Politiker enas

Linda Sundblad blev väldigt imponerad när hon fick veta att de tackat ja till förfrågan om att dela ut priset.

– Oavsett parti och personliga värderingar så tycker jag att det är fint att de enas i en sån här grej. Det här är för musiken och det är helt fantastiskt att de gör det tillsammans, säger hon.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet