Guldklaven till Lasse Stefanz – firade med känguru

Namn: Olle Jönsson. Ålder: 56. Yrke: Sångare i dansbandet Lasse Stefanz. Aktuell: Som vinnare av en guldklav för ”Årets dansband” direktsänt på P4 Sveriges radio i går.
ROCKBJÖRNEN

Olle Jönsson, 56, sångare i dansbandet Lasse Stefanz som vann en guldklav för ”Årets dansband” direktsänt i P4 Sveriges radio i går.

– Det är jättekul. Vi är väldigt glada.

Hur känns det att få det här priset?

– Det är alltid spännande och man vill ju gärna vinna, men det är fantastiskt att bara få vara nominerad. Sedan blir det såklart lite extra glädje på moset när man vinner. Och väldigt omtumlande förstås, fastän man hållit på såhär länge. Det är inget man vänjer sig vid och inget man ska ta för givet.

Vad betyder det för er att få det här priset?

– Ja, det betyder att vi har ett förtroende från vår publik att hålla på ett tag till. Så det blir väl ett år till ute på dansbanorna.

Hur ska ni fira det här?

– Med champagne. Vi har fått väldigt många flaskor champagne som vi ska försöka dricka, kanske ur en glasskål eller något. Vi får festa till det, för glada är vi.

Till sist, vad önskar ni er mest av allt just nu?

– Nu när jag tittar ut över Malung så önskar jag mig blå himmel för den här är väldigt grå. Annars har det varit en fantastiskt. Jag har ätit känguru och det var gourmetmat ska jag säga.