Springsteen på plats i Sverige

”Fantastiskt att vara tillbaka”

1 av 19
ROCKBJÖRNEN

Like a Boss!

Bruce Springsteen har landat i Sverige.

Vid 17-tiden anlände rockhjälten till Landvetter i ett chartrat plan.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka i Göteborg, säger han till Nöjesbladet.

Många, MÅNGA, har väntat.

Men nu är han äntligen här.

Strax efter 17.10 på onsdagen landade Bruce Springsteen på Landvetter flygplats utanför Göteborg i ett plan av typen Airbus A319 CJ.

Skrev autografer

Ett tiotal svarta bussar och bilar hämtade upp Springsteen och de andra på flygplatsen. Karavanen satte sedan av mot Göteborg, kort efter att sällskapet fått svensk mark under bootsen.

Vid ankomsten till hotellet Elite Plaza i centrala Göteborg hälsade Springsteen på de väntande fansen, skakade hand och tog sig även tid att skriva autografer.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka i Göteborg, säger han till Nöjesbladet.

I går spelade Bossen i norska Bergen för andra gången under sitt besök i landet. I söndags medverkade han på den minneskonsert som hölls för offren efter terrordåden i Utöya och Oslo.

Han lämnade vårt nordiska grannland vid 16 på onsdagen.

Utsålt sedan länge

Om bara två dagar kliver Bruce Springsteen upp på Ullevis scen för den första av sina två shower på arenan. Konserterna är sedan länge utsålda. Den som haft lyckan att få tag i en biljett kan räkna med att få rejält med valuta för sina slantar:

Spelningarna i Norge blev, precis som vanligt, riktiga maratontillställningar. I New Yorker jämförde artisten nyligen sina långa framträdanden med orgasmer.

– När publiken går hem ska deras sexuella organ vara stimulerade, säger han.

Kanske läge för den svenska publiken att packa dubbla uppsättningar underkläder.