”Ligisterna stormade scenen och låtsades vara mina fans”

Madonna om kaoset efter Paris-konserten

1 av 6 | Foto: AP
Madonnas konsert i Paris i förra veckan slutad i tumult.
ROCKBJÖRNEN

Arga fans stormade scenen och började kasta plastflaskor på publiken under Madonnas Paris-konsert.

Men nu visar det sig att de istället protesterade mot något helt annat.

– Några ligister låtsades vara mina fans, säger popdrottningen själv om händelsen.

Foto: AP
Popdrottningen intar Paris.

Madonnas Paris-konsert på Olympia i förra veckan slutade i tumult. Flera personer stormade scenen och började kasta platsflaskor på publiken. Många trodde då att missnöjet berodde på att popdrottningens efterlängtade konsert bara hade varat i 45 min.

Nu visar det sig att de protesterande på scenen inte alls var arga fans, utan istället var det anhängare till franska högerpolitikern Marine Le Pen.

”Inget kan förstöra kvällen”

Enligt Perez Hilton visade man sin avsky mot hur Madonna använt en bild av Le Pen med en svastika bredvid i showen under turnén.

Madonna gav själv ett officiellt uttalande om händelsen på sin hemsida.

– Att få spela på the Olympia var fantastiskt och magiskt för mig. Det var så härligt att få bjuda mina fans på den här showen. Men tyvärr stormade några ligister, som inte var mina fans, scenen efter att jag lämnat den och kastade plastflaskor och låtsades vara upprörda fans. Pressen har valt att fokusera på det här istället för på de positiva sakerna som hände under kvällen. Men inget kan förstöra den här speciella kvällen för mig eller mina fans. När jag tittade ut på publiken hade alla jag såg ett leende på läpparna, skriver Madonna på hemsidan.

ARTIKELN HANDLAR OM