Spice Girls vill dra ut på turné

Återförening är nära efter OS-succén

1 av 7
Spice Girls
ROCKBJÖRNEN

Spice Girls kan ge sig ut på återföreningsturné – med eller utan Victoria Beckham.

Källor hävdar att planeringen är i full gång och Melanie Chisholm har redan antytt att det kan hända:

– Det finns inget som säger att vi inte skulle göra det igen någon gång i framtiden, säger hon till Digital Spy.

heta kryddor Spice Girls stod på scen inför ett par miljarder tv-tittare under OS-avslutningen. Snart kan det vara dags igen. Tjejerna väntar på klartecken från Victoria Beckham. Sedan är Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm och Melanie Brown beredda att kasta sig ut på en turné.

Victoria Beckham hade tackat nej till att återförenas med Spice Girls för OS-avslutningen, hävdar Hollywood-sajten Radar. Men när resten av gruppen bestämde sig för att ändå framträda ändrade hon sig.

– Victoria förstod att om hon inte ställde upp för avslutningsceremonin skulle det sett riktigt illa ut, säger en källa till sajten.

Nu hoppas de på Posh

– Men efteråt var hon översvallande glad över att hon bestämt sig för att göra det.

Nu återstår att se om lyckoruset håller i sig så länge att hon kan tänka sig att återförenas med Spice Girls för en turné igen. Enligt Radar har de övriga bandmedlemmarna redan börjat planera. Melanie Brown uppges vara pådrivande.

”Det var briljant”

– De hade så roligt när de framträdde under OS. Geri Halliwell, Melanie Chisholm och Emma Bunton är alla med på det, men så klart är den enda som återstår Victoria, säger en källa nära bandet.

– Tjejerna är redo att framträda med eller utan ”Posh Spice”, fortsätter källan och hänvisar till Beckhams smeknamn i bandet.

Och Melanie Chisholm bekräftar i en intervju med Digital Spy att hon inte alls är främmande för att ställa sig på scenen med kryddflickorna igen.

– Jag trodde aldrig vi skulle återförenas, men så gjorde vi det 2007–2008. Jag är verkligen glad att vi gjorde det för det var briljant och jag gillade det verkligen. Det finns absolut ingenting som säger att vi inte skulle kunna göra det igen någon gång i framtiden, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM