Molly Sandén klar för Rockbjörnen

”Det är ju sommarens bästa musikfest”

1 av 8 | Foto: CAROLINA BYRMO
Molly Sandén.
ROCKBJÖRNEN

Det är drygt en vecka kvar till Rockbjörnen intar Kungsträdgården i Stockholm.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att Molly Sandén, 23 gästar galan - och hon lovar att bjuda på en hejdundrande show.

– Jag är så peppad! Rockbjörnen är ju sommarens bästa musikfest, säger hon.

Den 12 augusti är det dags att hylla årets bästa artister, låtar och fans under Rockbjörnengalan. Och för sångerskan Molly Sandén kan det bli en succékväll.

Sedan tidigare är det klart att hon är nominerad i två kategorier och har chans att knipa priset för årets kvinnliga liveartist och årets svenska låt för singeln ”Freak”.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att Molly också uppträder på galan.

”Kommer bli skitkul”

– Jag är så peppad! Rockbjörnen är ju sommarens bästa musikfest så det kommer bli skitkul att få dansa i gång folk, säger hon.

Sedan tidigare är det klart att Eric Saade och Samir & Viktor spelar under kvällen och att Youtubestjärnorna William Spetz och Manfred Erlandsson delar ut pris. Nu ansluter sig alltså Molly Sandén till gänget, och hon tror på en lång och färgsprakande kväll. 

– Jag hoppas som sagt på att få folk att våga fuldansa lite ”like no one's watching”. Sen blir det ju världens efterfest som vanligt, säger hon.

Hyllades för ”Freak”

2013 flyttade Molly Sandén till Los Angeles för att satsa på en internationell karriär, och strax efteråt fick hon sällskap av pojkvännen Danny Saucedo. I år flyttade paret hem igen. Molly tröttnade på utseendehetsen och det hårda branschklimatet i USA, och kände en större lust att jobba hemma i Sverige.

I slutet av förra året släppte hon singeln ”Freak” och hyllades för sitt mod när hon klädde av sig naken i musikvideon.

Vill du vara säker på att Molly - eller någon helt annan - får lämna galan med en gyllene björn i släptåg? Då är det dags att säga sitt! Fram till den 6 augusti lägger du en röst på din favorit här.