Rekordjämn kamp om Årets fans

Dags att rösta din favorit till vinst!

1 av 6 | Foto: ANDERS DEROS
69 349 såg Håkan Hellström på Ullevi 2014.
ROCKBJÖRNEN

Årets fans är mer hängivna än någonsin.

Med bara en dag kvar av Rockbjörnens omröstning är kampen om utmärkelsen rekordjämn.

Ett av toppnamnen är Håkan Hellström, som har chans att ta hem sin 15:e björn i karriären.

Den 12 augusti intar årets viktigaste musikfest Rockbjörnen Kungsträdgården i Stockholm. Och i år är kalaset större än någonsin. Galan är helt gratis, och vem som helst är välkommen för att hylla årets bästa musik.

Priser ska delas ut till bland annat årets kvinnliga liveartist, årets utländska låt och årets livegrupp och nu går omröstningen in på slutspurten.

Närmre en miljon läsare har redan sagt sitt - nu är det bara timmar kvar innan tävlingen avgörs.

Skiljer några få röster

Ställningen inför årets gala är rekordjämn, och allra tuffast är det i striden om vilken artist som har de mest hängivna följeslagarna. I kategorin Årets fans tävlar Håkan Hellströms, Sabatons och Zara Larssons publik mot Directioners och The Foooers.

Kampen är hård, det skiljer bara några få röster mellan namnen som just nu ligger i topp.

I fjol vann The Fooo

Kategorin Årets fans gjorde ett succéintåg i Rockbjörnens historia förra året, och kammade hem fler röster än någon annan kategori. Till sist stod The Fooo som vinnare. Nu är frågan vem som tar hem den gyllene björnen i år?

Du kan fortfarande säga ditt - men det måste ske snabbt! Om några timmar stänger omröstningen, så det är dags att ge din favorit den kärlek den behöver. Röstningsformuläret hittar du här.