En andra rockbjörn till The Fooo Conspiracy

Fick pris för årets livegrupp - och årets konsert

1 av 2
ROCKBJÖRNEN

De gjorde inte bara årets konsert - The Fooo Conspiracy är Sveriges bästa livegrupp också.

Det tycker ni läsare och tittare som röstat fram årets vinnare i Rockbjörnen.

– Det här är helt, helt sjukt. Det är helt obeskrivligt, säger Felix Sandman i ett videoklipp.

Oj, här går det undan. Applåderna hade knappt hunnit dö ut efter att The Fooo Conspiracy fått en rockbjörn för årets konsert innan det var dags igen. Det svenska pojkbandet belönades i kväll också med en rockbjörn för årets livegrupp.

Tackade i videohälsning

Felix Sandman, 16, Oscar Enestad, 18, Oscar Molander, 18, och Omar Rudberg, 16, befinner sig i USA och kunde inte vara med på den direktsända galan i Kungstrådgården i Stockholm, men publiken jublade ändå öronbedövande när det stod klart att The Fooo Conspiracy slog ut såväl Kent, Axwell & Ingrosso, First Aid Kit och Norlie & KKV i kategorin årets livegrupp.

– Det här är helt, helt sjukt. Det är helt obeskrivligt. Tack så jättemycket för det här priset. Just liveakt är nånting som vi prioriterar väldigt mycket att sätta allt vi kan och har i våra framträdanden och det är det vi gör och det är därför vi tillsammans och tack vare er vinner det här priset. Grattis Foooers, grattis Fooo-family, tack så mycket, säger Felix Sandman i ett videoklipp.

Vann också årets konsert

Då hade killarnas spelning på Skansen redan visat sig populärare än såväl Avicii på Summerburst som Ed Sheeran i Globen och både One Direction och Foo Fighters spelningar på Ullevi och gett The Fooo Conspiracy en rockbjörn för årets konsert.

– Vi hade så jäkla kul tillsammans. Vi gör det här med er, säger Oscar Enestad, 18, i en videohälsning riktad till fansen.

Förra året belönades det svenska pojkbandet med tre rockbjörnar för årets genombrott, årets livegrupp och för den bästa fanskaran, Foooers.