Johnny Depp anländer till Grand hotel

1 av 6 | Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Depp.
ROCKBJÖRNEN

Bandet ”Hollywood vampires” med Johnny Depp i spetsen spelar ikväll på Gröna lund. Nu är de i Stockholm.

Enligt källor anlände bandet till Grand hotel strax efter nio i en vit buss.

Strax efter nio anlände Johnny Depp, 52, Alice Cooper, 68, och Joe Perry, 65, i bandet ”Hollywood vampires” till Grand hotel i Stockholm. Enligt uppgifter hade de fått strul med privatflygplanet i Frankfurt och hade istället chartrat ett flygplan till Skavsta i Nyköping. Därifrån hade de tagit sig in till till Stockholm i en vit buss som stannade utanför Grand hotels huvudentré.

Skrev autografer

Bandet klev ur bussen iförda svarta slokhattar. Alice Cooper vinkade men gick rakt in. Johnny Depp och Joe Perry stannade för att skriva autografer. Depps hårdföra livvakt sa att det var max en autograf per person och inga bilder.

Stora band som ”Hollywood vampire” brukar ofta ta bakvägen in till hotell. Att bandet anländer till hotell i vita bussar är en också ovanlig företeelse då de oftast kommer i svarta diskreta bilar. Autografjägarna på plats var nära att missa bandet helt. De trodde att den vita bussen innehöll vanliga turister tills de såg de svarta slokhattarna och förstod att det var ”Hollywood vampires” som hade anlänt.

Depps skandalvecka

Johnny Depp har varit i blåsväder senaste veckan. Så sent som i torsdags kom uppgifter om att hans fru Amber Heard, 30, begärt skillsmässa efter 15 månaders giftermål. Heard har anklagat Depp för att han ska ha misshandlat henne och han har fått besöksförbud mot Heard.

ARTIKELN HANDLAR OM

Musik