Frostigt mellan Mel C och Mel B

1 av 5
ROCKBJÖRNEN

Spice Girls 20 års jubileum har startat många rykten om återförening. Men frostig stämning bland de forna medlemmarna gör att en efter en hoppar av.

Nu har "Sporty Spice” lämnat gruppen och hon blir utfryst av Mel B på sociala medier.

I år är det 20 år sedan Spice Girls släppte debutsalbumet och singeln ”Wannabe”. Det har längre ryktats om en återförening av popgruppen och så sent som i våras skrev Nöjesbladet om planerad återförening för att fira 20-års jubileet.

Då skulle inte Victoria ”Posh Spice” Beckham medverka i återföreningen. Nu blir de ytterligare en kvinna kort när Melanie ”Sporty Spice” Chisholm hoppar av.

Utfryst på Twitter

Det är en kylig stämning bland de splittrade bandmedlemmarna, Mel B har nämligen avföljt Mel C på sociala medier som Twitter och Instagram.

Enligt The mirror har de båda Spice Girls-stjärnorna tidigare pratat öppet om de många bråk som kommit emellan dem, vilka i vissa fall blev våldsamma.

”Bara mentala ärr”

– Jag och Melanie B brukade knuffas runt lite men vi pratar om flera år sedan. Det var en del höjda röster men jag tror aldrig någonting har kastats – vi har aldrig skadat varandra – bara mentala ärr, sa Melanie Chisholm till Heat 2012 uppger The Mirror.

De tre medlemmarna som är kvar, Emma Bunton, Geri Horner och Melanie Brown visar upp sin blomstrande vänskap på sociala medier. Både Emma och Mel B lägger ofta ut bilder på varandra med kärleksfulla meddelanden på Instagram. Enligt The Mirror ska de tre turnera ihop under 2017.

ARTIKELN HANDLAR OM