Här lämnar Håkan Ullevi i natt – för efterfest till tidig morgon

Hellström firade rekordhelgen med sambon – och kändiseliten

1 av 3
ROCKBJÖRNEN

GÖTEBORG. Efter rekordkonserten kördes stjärneliten i skytteltrafik till Håkan Hellströms stora efterfest sent i natt.

Och alla ville hylla Göteborgssonen efter helgen som gått.

– Jag är helt knäckt, säger Magnus Carlson.

71 144.

Så lyder det nya publikrekordet för Håkan Hellström, 42.

Och alla ville fira succéhelgen med kungen av Göteborg. När publiken lämnade arenan fördes stjärneliten, däribland Joakim Thåström, 59, med flickvännen Amanda Ooms, 51, och Miriam Bryant, 25, och Seinabo Sey, 25, genom Ullevis katakomber till ett särskilt vip-område.

Kvart i ett på i natt körde en svart van med tonade rutor in i det avspärrade området utanför arenan. En halvtimme senare lämnade den platsen med huvudpersonen Håkan Hellström i bilen. Målet var då närbelägna Stora teatern i Kungsparken i centrala Göteborg.

”Jag är helt knäckt”

Flera bilar forslade sedan resten av stjärnorna till den stora efterfesten.

Där firade sedan en lycklig Håkan Hellström triumfen ihop med sin sambo Natalie Davet, hans band Augustifamiljen och kändisprofiler som Anders Lundin. Firandet fortsatte till tidigt på måndagsmorgonen.

Efter konserten var det många som ville hylla Håkan Hellström. Weaping willows-sångaren Magnus Carlson, 47, var tagen efteråt.

– Jag har varit med från början när det var hundra personer och kollade på honom, man tror inte att det är sant det här. Det är så rörande att… jag tror knappt att det är sant att det är såhär stort. Det är så välförtjänt. Man blir lycklig från tårna upp. Det är helt magiskt, säger han.

– Jag är helt knäckt. Vilken grej. Mitt hjärta är sprickfärdigt.

”Det var svinbra”

Men Carlson valde fisket före festen och begav sig hemåt direkt efter spelningen. Någon som däremot valde festen var Silvana Imam, 29. Även hon var imponerad av Hellström.

– Konserten var extremt explosiv på ett icke explosivt sätt. Han kom in helt obemärkt med sitt crew och gick ut helt obemärkt. Det är så fett, säger hon.

– Jag älskar det och jag älskar Håkan. Det var svinbra. Håkan har inspirerat mig i tio år.

ARTIKELN HANDLAR OM