Håkan Hellström blev utelåst efter Ullevikonserten

Fick ladda telefonen i köket hos 17-årigt fan

1 av 4
ROCKBJÖRNEN

Det är inte lätt när det är svårt.

Inte ens för Håkan Hellström, som efter sin succékonsert på Ullevi blev utelåst från sitt föräldrahem. Med en urladdad mobil.

Håkan Hellströms succékväll fick ett snöpligt slut, berättar Miriam Bryant, 25, i Morgonpasset i P3, som hon gästade i fredags.

När lördagsspelningen på Ullevi var över gav sig Miriam Bryant och bandet ut och festade. Men Håkan Hellström åkte hem till sina föräldrar för att ladda om inför söndagen.

Väntade på fans med mobiler

Det gick dock inte riktigt som han hade tänkt sig. När han kom fram var mobilen urladdad.

– Det känns så typiskt, att han precis har spelat för 70 000 på Ullevi och så åker han hem och ska sova hos sina föräldrar och så får han ställa sig under en lyktstolpe och vänta på fans som har mobiler, för hans var död och han hade ingen nyckel. Så han var utelåst och tänkte typ ”aja, jag lägger väl mig på gräsmattan då en stund och sover”, vilket han typ gjorde, säger Miriam Bryant i Morgonpasset.

Fick ladda mobilen hos 17-årig tjej

Till slut kom ett fan och räddade Håkan Hellström.

– Det slutade med att han fick ladda sin mobil i någon 17-årig tjejs kök, och sen bara ”jag ska bara ringa pappa”, berättar Bryant.

Miriam Bryant var en av flera artister som gästade Håkan Hellström uppe på Ulleviscenen.

I Morgonpasset säger hon att Håkan är hennes ”enda idol” och att sjunga med honom är någonting hon har drömt om i hela sitt liv.

– Jag grät bara på lördagen. Jag öppnade mina ögon och började gråta det första jag gjorde. Det var ett överväldigande lyckorus, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM