Springsteen rasande på fotograf – teamet jagade vit bil

Person ur stjärnans team nära att bli påkörd

1 av 7
ROCKBJÖRNEN

GÖTEBORG. Fotografen var nära att köra på Springsteens säkerhetsvakt.

Det gjorde stjärnan fullkomligt rasande – under tisdagsmorgonen jagade hans team efter den skyldiga.

– Han var rasande och svor. Han ville ha tag på den här personen, säger en person ur stjärnans team.

Bruce Springsteen, 66, har hållit låg profil i Göteborg.

Både fans och journalister har ständigt vakat utanför hans hotell.

När stjärnan visade sig utanför Elite Plaza i söndags kväll uppstod tumult bland fansen och stjärnan flydde in på hotellet och upp i en hiss.

”Han ville ha tag på den här personen”

Före måndagskonserten jagades hans bil hack i häl av en fotograf från en tidning, ända fram till säkerhetsgrindarna till Ullevi. Där ska fotografen sedan ha försökt köra in mellan grindarna och då varit nära att köra på en person ur artistens säkerhetsteam. Den vårdslösa manövern gjorde Springsteen fullkomligt rasande.

– Bruce såg vad som hände och reagerade väldigt starkt på att en i hans crew var nära att bli skadad. Han ville ha tag på den här personen, säger en person ur stjärnans team.

”Han var rasande”

– Han var rasande, jävligt sur och svor: ”what the fuck”. Han var som tokig och tyckte att fotografen gått över gränsen.

Under tisdagsmorgonen jagade stjärnans säkerhetspersonal efter en vit bil och letade främst i området kring Springsteens hotell på Västra hamngatan.

– Han tyckte att det var så pass allvarligt. Han har ingenting emot att det tas bilder, men sa att man måste visa respekt, säger personen.

ARTIKELN HANDLAR OM