Här åker Bruce Springsteen till Ullevi

Hundratals fans samlades utanför hotellet

1 av 4
ROCKBJÖRNEN

GÖTEBORG. Bossen är redo för Ullevi.

Här lämnar Bruce Springsteen sitt hotell – inför hundratals fans.

Världsstjärnan Bruce Springsteen gör sig redo för ännu en konsert på Ullevi i Göteborg.

Horder av fans har väntat sedan tidig morgon för ett snabbt möte med sin idol, vid 15-tiden spärrades området framför hans lyxhotell Elite Plaza av.

Stor trängsel på platsen

Det var stor trängsel och vakterna fick säga till skaran att ta det lugnt flera gånger för att spårvagnar och trafik skulle kunna passera.

Strax efter 15-tiden körde ett följe av åtta svarta bilar fram mot entrén, 20 minuter senare började medlemmarna i The E Street Band lämna hotellet en efter en.

Gitarristen Nils Lofgren satte sig i framsätet i en av bilarna och vinkade glatt till fansen innan han kördes mot Ullevi.

Klädd i rejäl jacka och scarf

Sist men inte minst, vid 16-tiden, kom Bossen ut tillsammans med sin fru Patti Scialfa, båda med solglasögon trots det mulna vädret. Stjärnan har hållit sig på hotellet större delen av vistelsen i Göteborg vilket fått fans att spekulera i om han är förkyld. Nu var han klädd i scarf och en rejäl skinnjacka.

Tog selfies med fansen

Både Bruce och Patti skrev autografer och Patti tog flera selfies med fansen.

Innan Bruce Springsteen satte sig i bilen gick han fram till Anitra Hermes, den kvinna från Nederländerna som hamnade i tumult utanför hotellet i går då fans rusade över både henne och hennes rullstol. Bossen frågade om hon var okej och gav henne en autograf.

– Jag är så lycklig nu, säger hon efteråt.

ARTIKELN HANDLAR OM