Så lever tv-bönderna i dag

Aftonbladet vet vad de tidigare deltagarna gör i dag

Magnus Englund är nu gift och har ett barn tillsammans med Emma Karlsson som han träffade i programmet. Men hur gick det för de andra? Läs hela artikeln!
NÖJE

Bröllop, besvikelser och lite naket. Inget blev sig likt efter ”Bonde söker fru”. Aftonbladet gjorde ett återbesök hos de tidigare deltagarna – och kom såväl kärleksbarn som pengatörstande rötägg på spåren.

Alla hoppades. Några få lyckades. Den hett eftertraktade kärleken förblev ofångad för de allra flesta av deltagarna. Några lyckades dock förändra sina udda personligheter under inspelningarna, andra fick total känsloförstoppning inför tv-tittarna. En lyckades med bedriften att få epitetet ”sex-bonde”.

– Jag pratade om bh-storlekar, bröst och kvinnoformer och så. Det gillade inte feministerna, förklarar han.

Samma bonde lyckades dock med bedriften att också hitta den riktiga kärleken i programmet. De gifte sig – och i somras fick de sitt första barn ihop. Andra vittnar om en mindre rosenskimrande vardag. Telefonterror, ovälkomna besök på gården och en hel del skamliga förslag .

– Det var helt hysteriskt, som någon uttrycker saken.

Många letar fortfarande efter någon att få vakna med om morgnarna. Bonden Peter Gustafson, den enda öppet homosexuella i serien, berättar nu om sina egentliga baktankar med sitt deltagande. Ett farligt spel med ett högt pris, skulle det visa sig.

Här får du läsa om hur det gick för elva av de tv-bönder vi har kunnat se i de senaste säsongerna av Bonde söker fru.

ARTIKELN HANDLAR OM