Nu får Julien egen show – i Hollywood

Julien Dauphin flyttar från Gröna Lund till Hollywood – och får chansen att visa sina tricks för Sylvester Stallone och Edvard Norton.
NÖJE

... Julien Dauphin, 30, svensk magiker och f d ”Talang”-finalist som snart går i samma fotspår som David Copperfield och Siegfried & Roy.

Berätta. Vad innebär det egentligen?

– Det är skitskoj, jag är överlycklig! Jag har fått en förfrågan om att sätta upp min föreställning från Gröna Lund på det mest prestigefyllda stället för magiker i Hollywood, Magic Castle. David Copperfield och Siegfried & Roy har haft shower där, och de har frekventa gäster som Sylvester Stallone och Edward Norton, till exempel.

Så, du ska ta över tronen från Joe Labero nu?

– Faktiskt inte, vi är snarare partners. Vi är goda kollegor och han har hjälpt mig väldigt mycket. Han är en bra kontakt för mig och vi pratar en del.

”Vore en dröm”

Från Gröna Lund till Hollywood låter som en överkomlig flytt. Blir du rik på kuppen?

– Jag kan inte kommentera exakt vad jag tjänar på det än, men det ser absolut väldigt bra ut och lyckas jag bra där rullas ju röda mattan till Las Vegas ut. Det vore en dröm, hur kul som helst.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att biljetterna till de kvarvarande föreställningarna på Gröna Lunds-teatern går upp i rök. Att folk tar sig i kragen, åker dit och ser vår föreställning innan vi drar till Hollywood.

FAKTA

Namn: Julien Dauphin. Ålder: 30. Bor: Stockholm. Familj: Flickvännen Åsa, sju vita duvor. Yrke: Magiker. Aktuell: Som magiker på Gröna Lunds-teatern – men snart i Hollywood.