Spela

Ökänd för stridsscen – nu i nya ”Star trek”

Av: 

Jonas Högberg

SPELA

Det nya ”Star trek”-spelet får en klassisk antagonist.

Men det är varken klingonerna, romulanerna eller borgerna som försöker sätta käppar i hjulen för Kirk, Spock och deras vänner.

Det är istället ödlerasen gorn – kända för att ha medverkat i en av tv-historiens sämsta fajtscener.

William Shatner, känd för mycket - och en dålig fajtscen.
William Shatner, känd för mycket - och en dålig fajtscen.

Nästa år släpps uppföljaren till J J Abrams ”Star trek”-remake. Med redan innan filmens premiär i maj kommer vi att få ta del av Kirk, Spock och McCoys äventyr i ett nytt licensspel som utspelar sig mellan de båda filmerna. Alla filmskådespelare medverkar med sina röster.

Några andra som också medverkar är ödlerasen gorn. Utgivarna Namco Bandai avslöjade på årets E3-mässa att de kommer vara spelets fiender.

Sämsta slagsmålsscenen

Vilket lär glädja de mest inbitna fansen. Gorn är nämligen en extremt perifer ras i ”Star trek”-universumet, och egentligen främst kända för att ha medverkat i vad som många anser vara tv-historiens sämsta slagsmålsscen (extern länk). Det ökända ögonblicket skedde i den första ”Star trek”-serien som sändes på 60-talet, och skildrar en väldigt långsam strid mellan kapten Kirk (William Shatner) och en gorn-ledare.

Namco Bandai hoppas dock kunna pumpa upp intresset för gorn igen. I ett pressutskick beskriver de ödlerasen som ”fast beslutna att erövra hela galaxen”.

Oddsen är helt klart emot dem.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert: