Bethesda

Bethesda avslöjar helt nytt ”Fallout”

Av: 

Jonas Högberg

SPELA

Succéserien återvänder på PS4, Xbox One och pc: ”Mer ambitiöst än någonsin”

Alla som har förälskat sig i den postapokalyptiska ”Fallout”-serien har anledning att jubla.

Nu har nämligen ”Fallout 4” utannonserats.

LÄS OCKSÅ

Första trailern för ”Fallout 4”

Spelföretaget Bethesda har slutligen bekräftat det som många länge anat: ”Fallout 4” befinner sig under utveckling. Uppföljaren till de båda miljonsäljarna ”Fallout 3” och ”Fallout: New Vegas” kommer att släppas till pc, Xbox One och Playstation 4. Något lanseringsdatum har ännu inte nämnts.

Ska visas på E3

Förutom en trailer, där vi får följa en schäferhund genom ett urblåst och övergivet hus, finns heller ingen annan officiell information ännu. Bethesda planerar att avslöja mer detaljer om spelet på sin E3-presskonferens som går av stapeln om två veckor.

Om man får tro de rykten som cirkulerat är det storstaden Bostons ruiner med omnejd som agerar skådeplats.

Todd Howard, mannen som regisserat ”Fallout 3” och de senare delarna i den populära ”The elder scrolls”-serien, är hjärnan bakom ”Fallout 4”.

Brutalt kärnvapenkrig

– Vi vet vad det här spelet betyder för alla fans. Den nya tekniken har tillåtit oss att vara mer ambitiösa än någonsin tidigare. Vi har aldrig varit lika uppspelta över ett spel vi gjort, säger Howard i ett pressmeddelande som Eurogamer tagit del av.

”Fallout”-serien utspelas i ett postapokalyptiskt Amerika som rivits sönder och samman i ett brutalt kärnvapenkrig. ”Fallout 3” ägde rum 200 år efter kriget och lät spelarna få ta del av ett öde landskap fyllt med banditer, mutanter och andra otyg.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Bethesda

Xbox One

Playstation 4

Gaming