Läsarna: ”Battlefield” är vassare än ”Call of duty”

Omröstningen avgjord
– 59 procent valde BF

SPELA

Vi lät läsarna bestämma:

Vilken spelserie är bäst – ”Battlefield” eller ”Call of duty”?

Nästan sex av tio valde det svenska krigsspelet.

”Battlefield 3”-producenten Patrick Bach.

Det är upplagt för krig i höst. Svenska Dice lanserar storsatsningen ”Battlefield 3”. Amerikanska Activision lär släppa ett nytt ”Call of duty”.

De båda krigsspelen lär utkämpa en hård strid om köparna. Men i Spelas läsaromröstning vann ”Battlefield” med god mariginal. 8956 personer röstade, varav 58,7 procent på den svenska shootern.

Det blev en bitter fajt om favoriterna i kommentarsfältet. Signaturen Kholer skriver:

– Gillar du att spela med taktik, spänning och variation så ska du spela ”Battlefield”. Gillar man att springa runt och skjuta folk i ryggen (alt själv bli skjuten i ryggen) i en bana lika stor som en etta med kokvrå så är ”COD” spelen för dig.

”Battlefield 3”-producenten Patrick Bach blir glad när han får höra resultatet av omröstningen:

– Yes! Bra. Just nu känns det som att vi har väldigt mycket medvind.

FAKTA

SÅ SÄGER BATTLEFIELD-FANSEN BLAND SPELAS LÄSARE:

Augustus08: Självklart Battlefield. Den tänkande spelarens Fps.

Samba_P: Efter vad Activision gjorde mot Infinity Ward lovade jag mig själv att aldrig köpa ett Call of duty spel igen och jag har aldrig gillat Treyarch så det måste bli Batllefield om jag måste välja. Men jag kommer att lira Halo CE remake till hösten =)

Ykapyka: CoD är det mest löjliga och obalanserade spelet jag har haft nöjet att skåda medans BF alltid slår mig med häpnad och ger mig och mina vänner en sjukt rolig tid. BATTLEFIELD 3 FFS!

Paixao: Väljer man inte Battlefield så är man en arcade spelare! Battlefield är the one and only!

SÅ SÄGER COD-FANSEN BLAND SPELAS LÄSARE:

Youma: Kommer fortfarande spela modern warfare på ålderdomshemmet.

Dark88angel: Battlefield är snyggt och välgjort men kastar fortfarande musen genom fönstret när ett helt magasin inte dödar fienden! och så länge det är så vinner COD varje dag i veckan!

MindKey: Call of Duty serien är bäst! Infinity Wards MW2 är det bästa spelet. Black Ops är ett bra spel, men kunde blivit betydligt bättre och stabilare om Infinity Ward fick tillverka det istället för soporna på Treyarch!

ARTIKELN HANDLAR OM