Hemligt bonusspel i COD: Black ops

Buggar och gömda godsaker

När du tröttnar på det här finns det mer att se i ”Black ops”. Till exempel ett hemligt minispel.
SPELA

”Call of duty: Black ops” är äntligen här. Men årets största spelsläpp innebär också en stor ansamling buggar. Som tur är så är det inte det enda som avslöjats de senaste timmarna. ”Black ops” har nämligen ett dolt bonusspel!

Förstörda sparfiler, svävande äpplen, hackiga multiplayer-matcher. ”Black ops” har sin beskärda del av buggar.

Nu går Activisions Dan Amrich ut på sin blogg och menar att alla som spelar spelet får dra sitt strå till stacken:

– Alla spel har buggar, det är den verklighet vi lever i. Ju större spelet är, desto mer troligt är det att du kommer hitta buggar som aldrig någonsin skulle avslöjats i mindre populära titlar. Det bästa sättet att bli av med de här buggarna är att dela med dig av vad du har hittat.

Delar du Amrichs uppfattning och har upptäckt en bugg eller två bör du gå in på spelets forum omgående.

Är du helt enkelt för lat för sånt och kanske hellre tillbringar din fritid med att faktiskt spela spel kan du istället återvända till ”Black ops”. På titelskärmen finns nämligen ett bonusspel gömt. Genom att peppra på axelknapparna kommer du loss från dina bojor. Och om du sedan går bort till terminalen och knappar in lösenordet ”DOA” får du tillgång till ett arkadartat minispel där du ser din karaktär ur ett fågelperspektiv. Sedan är det bara att mata alla zombies omkring dig med kulor.

Lycka till.

Jonas Högberg

ARTIKELN HANDLAR OM