Nästa ”Call of duty” avslöjat

Modern warfare 3 utspelas
i New York, Paris och London

SPELA

Det är officiellt.

Det blir ”Modern warfare 3” som utmanar ”Battlefield 3” i höst.

Nu har Activision släppt sin första teasertrailer för det senaste spelet i världens största spelserie. Och visst blir det ”Modern warfare 3” som släpps i höst – och ställs öga mot öga med svenskutvecklade ”Battlefield 3”.

Ytterligare officiell information om spelet finns i nuläget inte, men spelsajten Kotaku radade på fredagen upp en hel del intressanta rykten som anonyma källor med inblick i produktionen ska ha läckt.

Tredje Världskriget

Enligt dessa ska den tredje delen i den omåttligt populära spelserien mycket riktigt iscensätta ett sorts Tredje Världskrig, och striderna kommer äga rum i storstäder som New York, Paris och London. Mer exotiska miljöer som Indien, Dubai och Sierra Leone kommer också finnas med. Spelet sägs knyta ihop alla lösa trådar från de tidigare spelen, och låta Soap och Price lämna över facklan till nya karaktärer med kodnamnen Frost och Sandman.

Brooklyn och Paris

Gällande multiplayer så håller Infinity Ward och Sledgehammer Games på att snickra ihop 20 nya banor, bland annat en i Brooklyn och en i Paris, men det är osäkert om alla dessa kommer vara tillgängliga från start eller om några hör till kommande kartpaket. Förutom dessa kommer det att finnas sju uppdragsbaserade banor och fem Special Ops-banor.

Activision kommer med största sannolikhet att avslöja mer om ”Call of duty: Modern warfare 3” på E3 nästa månad.

Följ Spela!

Vill du också ha koll på när vi publicerat nya recensioner, förtittar, krönikor och reportage?

Du kan följa Spela på både Twitter och Facebook.

Följ oss på Twitter här!

Följ oss på Facebook här!

Jonas Högberg

ARTIKELN HANDLAR OM