Lockar med onlinespel

SPELA

Tre vassaste ute nu:

1. Halo

(action)

En dunderupplevelse i grafik, ljud och detaljrikedom. Extremt avancerat. Som rymdsoldat ställs du inför invaderande aliens på en mystisk, ringformad planet.

2. Project Gotham racing

(racing)

Bilkörning för finsmakare. Ratta sportbilar i extremt utmanande race. Hisnande detaljerad grafik med oräkneliga effekter och närmast fotorealistiska Ferrari, Porsche, Aston Martin och andra vrålåk.

3. Buffy the vampire slayer

(action/äventyr)

Överraskande välgjort spel efter tv-serien. Buffy har attityd, är rena kampsportsässet – och avslutar naturligtvis med en klassisk påle i hjärtat.

Tre vassaste spelen i höst:

1. Splinter cell

(action/äventyr)

Snygg agentaction av skaparna av ”Rainbow six”-spelen. Smyg runt som hemlig agent på terroristjakt med en arsenal av vapen och hitech-utrustning.

2. Unreal championship

(action)

Tv-spelsvariant av pc-röjet ”Unreal tournament 2003”. Snyggt, snabbt och lättkontrollerat. Spräng kompisarna på delad tv-skärm – och koppla upp i nätmatcher när Xbox Live lanseras.

3. Transworld snowboarding

(sport/racing)

Finska teamet Housemarque gjorde pc-succé med läckra ”Supreme snowboarding” för några år sedan. Nu är man tillbaka med ännu läckrare snöäventyr.

Tre vassaste framtidshoppen:

1. Fable (Project Ego)

(action/rollspel)

Spelgurun Peter Molyneux (”Black and white”) är på gång med ännu ett hisnande projekt. I rollspelet ”Fable” följer vi en 15-årig pojke genom livet och på en jakt efter hämnd. Pojken åldras till man och han och spelvärlden formas av våra handlingar. Extremt avancerat. Kommer förhoppningsvis 2003.

2. Halo 2

(action)

Naturligtvis kommer en uppföljare till ett av spelhistoriens mest omtalade lir. ”Halo 2” utlovas vara flera gånger snyggare och ha fler fordon att köra. Dessutom ska det gå att spela online i stora slag. Klart slutet av 2003.

3. Kameo – Elements of power

(äventyr)

Microsoft köpte nyligen upp engelska Rare, som tidigare gjort en rad succéspel för Nintendo. Första Xbox-titeln ut blir ”Kameo”, en lockande, färgsprakande saga om en älva i en mystisk värld. Klart tidigast våren 2003.

Du spelar Xbox: