Här är julens tuffaste spel

1 av 5
”Tony Hawk's pro skater 4”.
SPELA

Sport

Tony Hawk’s pro skater 4

PLAYSTATION 2 XBOX GAMECUBE

Just som Tony behövde ny grepptejp på brädan leverar del fyra rena himmelriket för skejtare.

Rulla omkring och upptäck vidsträckta banor med ramper, räcken, bilar att haka på, bonusar och hemligheter – och ge dig sedan i egen takt på hundratals feta utmaningar som allt mer övning och fingerfärdighet i supercoola trickparader.

Klockren spelkontroll.

NHL 2003

PC PLAYSTATION 2 XBOX GAMECUBE

Årets upplaga av hockeygiganten landar med finesser som dragningar med styrspaken och finputsad svårighetsgrad. Ett måste – om du inte har ”NHL 2002”.

Amped: Freestyle snowboarding

XBOX

Skön mix mellan skoj och allvar på bräda. Allt värre utmaningar á la ”Tony Hawk”, stajla för fotografer för att bli berömd eller glid runt och tricksa.

Pro evolution soccer 2

PLAYSTATION 2

Årets ”Fifa” krånglar till i kontrollen och dess ständiga japanska konkurrent från Konami är ett vassare val. Inte lika flådigt, men skönt bolltrollande.

Beach spikers

GAMECUBE

Superenkel spelkontroll i heta bataljer på stranden för upp till fyra spelare. Tyvärr inte lika hållbart som klassikern ”Virtua tennis” från samma team.

Årets julklapp – Playstation 2, Xbox eller Gamecube? Eller ska du satsa på några vassa spel till datorn? Puls spelredaktion tipsar om de häftigaste liren i olika genrer.