Sven-Arne: ”Jätterädd för konflikter och svartsjuka”

avJoni Nykänen

1 av 6 | Foto: TV4
Sven-Arne Eriksson och Carola Rydh.

Konflikträdslan kom i vägen.
Sven-Arnes princip att inte släppa in någon i sitt känsloliv slog tillbaka mot honom själv.
– Jag tror att han förlorade på det, säger dejten Ann-Sofie Stenberg.

Tv-bonden Sven-Arne Eriksson, 45, har hela tiden haft en strategi som han följt noga i "Bonde söker fru". Alla kvinnor måste få lika mycket uppmärksamhet och chansen att visa vilka de är.
– Om man inte släpper in någon i sitt känsloliv förrän kring sista valet har man inte svårt för att ge lika mycket av sig till allihop. Det är en utmaning att visa lika mycket, säger Sven-Arne till Nöjesbladet.
I kvällens "Bonde söker fru" stod hans slutval mellan Carola Rydh, 41, och Ann-Sofie Stenberg, 43.

”Det tindrade i hennes ögon”

Ann-Sofie menar att Sven-Arnes strategi, som hon tror har roten i en konflikträdsla, gjort att det inte gått att närma sig honom.
– Jag tror att han förlorade på det. Han började visa mer och mer känslor mot slutet. Men för min del var det lite för sent. Mellan mig och Sven-Arne klickade det inte riktigt. Att han var med Carola var helt rätt, säger hon.
Hon menar att främsta orsaken till Sven-Arnes försiktiga upplägg var att han oroade sig för intriger.

– Han var nog jätterädd för konflikter och svartsjuka, säger Ann-Sofie.
Sven-Arne går dock inte lottlös ur onsdagskvällens program. Carola Rydh avslöjar i programmet att hon föll för Sven-Arne direkt och kallade upplevelsen för "kärlek vid första ögonkastet".
– Det såg man. Hon hade nästan bestämt sig för att bli kär. Det tindrade i hennes ögon. Jag såg det första dagen, säger Ann-Sofie Stenberg.

ARTIKELN HANDLAR OM