TV

”Pengarna inte främsta orsaken”

Av: 

Johan Edling

TV

”Veronica”: Därför auktionerar jag ut min oskuld i tv

”Allt prat om sexdebuten är upphaussad”, sa Veronica, som inte avslöjat sitt riktiga namn, när hon ville sälja sin oskuld till högstbjudande i tv.

Foto: The Daily Telegraph

Hon ska sälja sin oskuld i en ny omtalad dokusåpa.

Nu berättar 21-åriga Veronica vem hon är och varför hon ställer upp.

– Jag har haft två riktiga pojkvänner men de flesta killar jag känner är bara bekanta. Jag vet inte varför det inte lett till något mer. Något inom mig har stoppat mig, men nu är jag redo.

"John” and ”Alex”, två av de oskulder i dokusåpan.

Foto: The Daily Telegraph

Veronica jobbar som servitris i Sydney och beskriver sig själv som ”granntjejen” från förorten där det aldrig händer något spännande.

Nu ska hon bli tv-stjärna – under minst sagt tveksamma förutsättningar.

– Jag såg annonsen och tyckte att det var en bra idé och ansökte. Det är en bra möjlighet och jag kan tjäna pengar på det. Men pengarna var inte den största orsaken. Det handlar mer om att utmana folks åsikter om det här, säger hon till news.com.au.

”Ingen stor grej”

Veronica berättar att hennes föräldrar blev mycket upprörda när hon avslöjade planerna.

– För mig är det ingen stor grej. Alla får ha sina egna åsikter, men jag är bara mig själv. Det är mitt eget val. Jag har hört historier om mina vänners upplevelser så jag fattar inte hur alla hajpar det så mycket. Jag har inte hittat någon ännu. Om jag hade det hade jag förmodligen inte ställt upp i det här. Jag vet inte om jag kommer ångra mig eller inte men jag tror att jag ångrar mig mer om jag skulle hoppa av nu.

Fotnot: Veronica heter egentligen något annat.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jackpot på EM-tipset! 5 Miljoner. Spelstopp ikväll kl: 17.59. Ta sikte på 13 rätt!

Svenska Spel

Publisert: