Kärleksparet har splittrats

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

"Big Brother"-Linda tvingad att lämna Micke - och rika sidan

1 av 2 | Foto: KANAL 5
PUSSAS - GENOM ETT GALLER Nu får Linda Rosing och Mikael Lindgren i "Big Brother" bara hälsa på varandra genom en gallervägg. "Det värsta som kunde hända var att jag fick lämna Micke", säger Linda.

"Big Brothers" kärlekspar lever på var sin sida av stängslet.

Linda har fått gå över till den fattiga sidan, medan Micke får stanna på den rika.

- Det värsta som kunde hända var att jag fick lämna Micke, säger Linda.

I Big Brother-huset har kärleken spirat mellan Linda Rosing, 29, och Mikael Lindgren, 25. Hittills har de fått vara tillsammans men nu får de bara hälsa på varandra genom en gallervägg.

När huset delades in i en lyxig, rik sida och en fattig, karg sida hamnade de två turturduvorna på samma sida. De njöt av bekvämligheterna och gourmetmaten tillsammans.

Fick inte flytta saker

Men i förrgår råkade Linda sparka över en fotboll till den andra sidan när hon var ute på gården.

- De har tidigare fått information om att inga saker får flyttas över från den ena sidan till den andra och att det kan leda till bestraffningar om det sker, säger Jennifer McShane, presschef på Kanal 5.

Ett snabbt farväl

I går morse fick Linda beskedet att hon skulle flyttas över till den andra sidan. Hon blev väldigt bestört när hon insåg att det från och med nu är bad i zinkbalja, torrdass och begagnade gamla filtar som gäller.

- Nej, det är inte sant, utropade hon när hon läste lappen med sin dom.

Linda fick endast en kvart på sig att packa sin väska och säga hej då till Micke. Sedan följde han henne till slussen och hon gick över till "de fattiga". Men kanske är det inte livet i lyx hon kommer att sakna mest. Kameran har registrerat följande kommentar från henne.

- Jag kommer att sakna fucki fucki.

I kväll visas avsnittet på Kanal 5.

Sofia Larsson

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN