Jasmine Kara åkte ur Let’s dance

Slutdansat.

Det blev Jasmine Kara som fick lämna "Let’s dance" i kväll.

– Jag är så tacksam över att få ha varit med, säger hon.

Det räckte inte längre för Jasmine Kara, 25.

I kväll fick hon lämna "Let's Dance".

– Jag är så tacksam över att få ha varit med. Jag är så tacksam över att få ha träffat alla, säger hon i sändningen.

Uppladdningen inför kvällens jive kunde inte ha varit sämre. Under onsdagens genrep slogs hon medvetslös under ett lyft och hamnade på sjukhus med en hjärnskakning.

– Chocken kom, jag hann tänka "Jag vill inte dö, är det slut nu?, berättade hon för Nöjesbladet efter att hon lämnat sjukhuset.

Stod mot Sjöberg

Läkarordern blev två dagars vila. Men precis som hon lovat stod Jasmine Kara redo på fredagskvällen. Det räckte alltså inte. Till slut stod det mellan henne och konstant nederlagstippade Patrik Sjöberg, som den här gången ryckte upp sig betänkligt med sin quick step.

– Förutom att ha fått träffa alla underbara människor här så har det varit otroligt kul att få dansa och komma till Sverige som omväxling, säger Jasmine Kara i sändningen.

”Kommer sakna er”

Domaren Ann Wilson misstänkte tidigt att det var just Jasmine Kara som låg sämst till.

– Jasmine och Stefano lade in lite för mycket lyft så jag såg inte riktigt kvaliteten i dansen som jag önskar, svarade hon på frågan om vem som var kvällens besvikelse.

Innan resultaten tillkännagavs blev Jasmine Kara bjuden på en överraskning. Barndomsidolen Jerry Williams hade skickat en videohälsning där han önskade henne lycka till.

Jasmine Kara var tagen efter kvällens förlust.

– Jag kommer sakna er, sade hon

Så var hela kvällen – minut för minut

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN