Gynning tillbaka i tv: ”Längtat efter att umgås med vuxna”

TV

Leder TV3:s nya gör-om-mig-program ”Hjälp! Jag har inget att ha på mig”

1 av 4

Efter sju års paus är Carolina Gynning, 37, tillbaka som programledare.

I TV3:s ”Hjälp! Jag har inget att ha på mig” ska hon hjälpa kvinnor att byta stil.

– Jag har verkligen saknat det. Att jobba som konstnär är otroligt ensamt, säger hon.

Hon har längtat efter vuxet sällskap. Därför är Carolina Gynning tillbaka som programledare när TV3:s nya gör-om-mig-program ”Hjälp! Jag har inget att ha på mig” har premiär på måndag kl 19.30.

– Jag verkligen har saknat det. Att jobba som konstnär är otroligt ensamt. Jag sitter ute i en liten stuga på landet och sen är jag mycket med mina barn, men den stimulansen man får från dem är ju lite annorlunda än man får från vuxna. Så jag har känt att gud vad jag längtar tillbaka efter att få hamna i en grupp med vuxna igen, säger hon.

Har fått mycket tv-erbjudanden

Men det har inte saknats erbjudanden.

– Jag har fått hur mycket som helst. Men väldigt mycket har det varit köpta format och sånt som man känner att där ska man vara en riktig programledare.

Är du inte en riktig programledare?

– Nej, jag känner inte att jag är det. Så där att man ska följa ett manus och det här ska sägas. När jag kommer in har jag aldrig nåt manus, jag kör bara lite High Chaparall.

I 20 avsnitt som sänds måndagar till och med torsdagar ska hon nu tillsammans med stylisten Li Gadd, 52, hjälpa kvinnor att hitta rätt stil.

Vill göra mer tv igen

– Jag kände när de ringde mig om det här programmet att det passade mig för jag älskar mode och det handlar också om att hjälpa kvinnor som hamnat lite fel så det finns fler dimensioner.

Och nu är Carolina Gynning på humör för fler tv-uppdrag igen.

– Jag kommer göra mer grejer nu. Jag fick verkligen smak för det igen, så jag har redan fnulat på massor av galna idéer.

Vad blir det för nåt då?

– Det kan jag ju inte säga, säger hon med ett skratt.

ARTIKELN HANDLAR OM

TV3