Kanal 5

’Vi hoppas på tittarstormar’

Av: 

Gustaf Tronarp

TV

”Partaj”-gänget är tillbaka – med både nya medlemmar och figurer

Magdalena Ribbing, Anna Kinberg Batra och Plura.

Det är några av kändisarna som kan räkna med att bli häcklade i den åttonde säsongen av ”Partaj”.

– Vi kommer att hitta på massor av hyss, säger Rachel Mohlin, som gör comeback i serien.

Kanal 5:s ”Partaj” är en av de mest långlivade humorshowerna i Sverige. I mars kommer Zlatan, Lill-Babs, Persbrandt och Plura tillbaka i lite mer skruvade versioner än vanligt.

”Försöker toppa allt”

– Mycket av det som vi kommer göra liknar det som vi gjort tidigare. Men vi försöker toppa allt och twista saker på nya sätt hela tiden, säger skådespelaren Johan Petersson, 46, som varit med från starten.

Han fortsätter:

– Sedan följer vi det som händer runt omkring och gör nya grejer inför det.

I december beslutade sig ”Partaj”-profilen Christine Meltzer för att lämna programmet. Inför den här säsongen gör i stället Rachel Mohlin, 41, comeback efter två års frånvaro.

– Det är väldigt kul att återvända till ”Partaj”. Det är ett väldigt härligt gäng som alltid lyckas förnya sig samtidigt som kärnan finns kvar, säger hon.

Att Rachel Mohlin kommer tillbaka gör även att hennes populära imitationer av Lill-Babs och Annie Lööf återvänder till serien. Men hon har också med sig några nya figurer.

Magdalena Ribbing kommer och lär ut vet och etikett. Det är väldigt roligt att vara en så förtjusande vardagspolis som hon är. Det finns inget problem som är för stort för att lösas med ett ”ursäkta” eller ”tack för i går”. Det skapar proportioner.

En annan ny gestalt i ”Partajs” värld är Moderat­ledaren Anna Kinberg Batra. Kanske kommer även Melodifestival-program­ledaren Robin Paulsson att dyka upp.

Hoppas på reaktioner

Rachel Mohlin hoppas att en del inslag kommer att få åtminstone vissa tv-tittare att rasa.

– Ja det gör jag. Men egentligen är jag lika glad för tittarstormar som tittarsolar. Vi tycker om allt tittar­väder, säger hon.

Partaj för åttonde gången

En rad skådespelare och imitatörer medverkar i ”Partaj”. I den nya säsongen är det Johan Petersson, Rachel Mohlin och Eva Röse som är mest framträdande.

Ett klassiskt inslag i ”Partaj” är gästprogramledarna. Den här säsongen besöker bland andra Johan Glans, Kalle Moraeus och Victoria Silvstedt.

Den nya säsongen av ”Partaj” har premiär den 8 mars på Kanal 5.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Kanal 5

Eva Röse

Rachel Mohlin

Johan Petersson (skådespelare)

Partaj (tv-program)