Då har ”Stranger things” andra säsong premiär

1 av 5
TV

Netflixserien ”Stranger things” har sedan premiären i fjol blivit en riktig sensation.

Nu bekräftas premiärdatumet för säsong två, och lite av handlingens fokus.

– Vi vill inte avslöja för mycket, berättar seriens skapare Matt och Ross Duffer för E! News.

Netflixserien ”Stranger things” har på kort tid blivit en riktig megahit, och sedan den första säsongen avslutades har fansen hungrat efter mer. I augusti 2016 bekräftades seriens andra säsong och nu är premiärdatumet äntligen satt. Lagom till Halloween kommer säsong två släppas den 27 oktober.

– Året är 1984 och medborgarna i Hawkins, Indiana går fortfarande igenom följderna av Demagogonens hemskheter och Hawkins Labs hemligheter. Will Byers har räddats från The Upside Down, men en större och ondskefullare varelse hotar fortfarande de överlevande, berättar Netflix i ett pressmeddelande.

Även seriens skapare, bröderna Matt och Ross Duffer, berättar försiktigt om den andra säsongens handling:

– Det kommer komma nya karaktärer, och vi får chansen att lära känna många som var i bakgrunden under första säsongen, exempelvis Steve Harrington, berättar bröderna för E! News.

De är däremot försiktiga med att berätta för mycket.

– Det som var så roligt under första säsongen var att folk fick uppleva ett mysterium, och det vill vi försöka behålla, tillägger de snabbt.

De bekräftar däremot att den varelse som introduceras i den kommande säsongen kommer att ha en stor roll i hur serien utvecklas.

– Jag vill egentligen inte berätta för mycket, men hotet som introduceras under den här säsongen är ett hot som kommer att påverka flera kommande säsonger. Det kommer bli lite som en huvudskurk, om man kan kalla det det.

ARTIKELN HANDLAR OM

Netflix

Tv-serier