”Man kan ha kontakt med de döda”

TV

Läsarna: Det övernaturliga är spännande

Det var en hård kamp. Men vid 23-tiden på torsdagskvällen uppgav en majoritet av de röstande att de tror att man kan ha kontakt med de döda.

I forumet menade däremot många att det övernaturliga gör sig bäst på tv.

Foto: Allison (Patricia Arquette) tar hjälp av de döda.

Allison Dubois (Patricia Arquette) blev uppsökt av sin döde ex-pojkvän i säsongsstarten av "Medium". 51,5 procent av de röstande på aftonbladet.se trodde att man liksom Allison kan få kontakt med de döda.

”Somliga i andedimensionen tycker det är kul att skoja... Somliga är inte snälla... Några kan vara vänliga, men tyvärr inte alla..” skrev krusidull.

"Spännande"

Många läsare tyckte att det övernaturliga gör sig bäst på tv. ”Jag tycker i stort sett alla program som handlar om det övernaturliga är spännande! Vet inte varför, men jag tycker helt enkelt att paranormala saker är väldigt fascinerande. "Det okända" är ett av de bästa! Ibland tror jag, ibland är jag mer skeptisk” skrev Ing.

"Förkväll och Bingo Royale"

”Den gamla klassiska teve-serien The Twilight Zone är klart bäst!  Efterföljarna har nog haft den som inspiration... Övernaturligt är kul som underhållning på teve, men inte finns det i verkligheten inte” skrev Göteborgare.

”Förkväll och Bingo Royale. Två övernaturliga program - kommit till dumburken från en annan värld. Finns det något konstigare och dummare? Saknar Twilight Zone” skrev Antero.

Sandra Wejbro