”Peppe vek ju ut sig” – så här tycker läsarna

TV

Moralens Väktare?

Hur kan detta sänka Tones trovärdighet? Hon står väl inte naken och presenterar vädret? Att stänga av henne sänker däremot TV 4:s trovärdighet. Med tanke på fyrans program blir detta bara pinsam dubbelmoral.

/Falconline

Fy vad löjligt!

Skulle det här vara något att stänga av Tone för? Hon ger ett positivt intryck och verkar gilla det hon gör! Heja Tone! Vår familj har definitivt inte tappat förtroendet för dig! Tror säkert att någon annan kanal tar emot med öppna armar om de inte ändrar sig på fyran!Sextiotalist

Skapar tittare

Vem bryr sig om hon blir fotad lite lättklätt? Det förändrar inte hennes arbete. Kanske till och med blir fler som kollar på vädret nu.

/Padde

Korkad

Är man så korkad och pengasugen får man stå sitt kast. Man kan ju fråga sin arbetsgivare innan man ställer upp. Förstår helt TV4:s inställning till att inte vilja förknippas med bimbos och utvikningsbrudar.

/Tege

Gör det skillnad?

Väderprognoser har aldrig varit särskilt tillförlitliga. Lite bilder lär knappast ändra på det. Tänk om någon skulle råka ta en bild på Bengt Magnusson när han ligger och lapar sol i bara tangabadisarna, skulle han bli arbetslös då?

/Soberano

Pinsamt!

Man litar alltså inte längre på att molnen drar in över Sverige som tidigare?

/Carlos73

Värre än sist?

Peppe Eng vek ut sig i Amelia häromåret. Och han var avsevärt mycket naknare.

/Sahib

Bojkotta TV4

Jag kommer att visa mitt missnöje mot TV 4 genom att aldrig mer titta på den kanalen! Fler borde göra det.

/Draupner

Läs också: