”En cancertumör i TV:s historia”

Publicerad:
Uppdaterad:

Starka åsikter om Big Brother i Eftersnack

Många förfasas, medan andra älskar Big Brother. Diskussionen i Eftersnack hettade till ordentligt.

Åsikterna om ”BB”–Jessica var också starka.

”Hoppas verkligen Jessica kommer att ta hem segern!” tyckte Metal. ”Nu måste vi som gillar Jessica ringa....Hon kan ju inte åka ut...” skrev Carina.

”Det är naturligt med naket - jag vet! Men att dagligen springa omkring i huset med bar överkropp vare sig det är solning eller matlagning som sker tycker jag är för mycket” menade Camilla Svensson.

”Anton är kanske inte världens mest underhållande dokusåpadeltagare, men han är "vanlig" och den som ALLTID har ställt upp och stöttat de andra! Jag hoppas VERKLIGEN att han vinner! Han är den som bäst representerar oss unga, INTE JESSICA som så många verkar tro/frukta!” skrev Sandra.

”Jag vet precis hur Jessica har levt”

Många i Eftersnack förfasades över dokusåpan. ”En cancertumör i TV:s historia. Ett värdelösare program får man leta efter. Jag drar hellre på mig TBC än att se detta frivilligt” skrev Richard Berglind.

”Sänd vad som helst istället! Till och med "Kär & Galen" tyckte Daniel Bäckström.

Men de fick också mothugg. ”Ni som klagar över att programmet är skit, ni har ju friheten att inte titta på det. Finns många kanaler på tv:n. Jag gillar Big Brother. Hoppas Jessica vinner, tror hon vinner. Jag vet precis hur Jessica har levt. Hon är en kämpe!” skrev Sofia L.

”Ni tycker ju om det! Ni kan klaga hur mycket som helst på detta underbara program men för 1 miljon skulle väl ändå de flesta kunna offra tre månader av sitt liv och leka lite pajas? Inte...JO det skulle du!” menade Annica Axelsson

Sandra Wejbro

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN