”Tim hade flickvän”

avCatherina Barnard, Martin Ekelund

TV

Fuskanklagelser mot ’Mammas pojkar’: Några visste om det under hela serien

Foto: MARCUS SAMULESSON/TV4
Tim Rydeström, 23, valde Moa Johansson, 18. – Hon är en härlig tjej men som man ser i programmet så kysstes vi aldrig. Känslorna fanns inte där. Civilstånd: Singel

I går gjorde killarna i ”Mammas pojkar” sina slutgiltiga val.

Nu haglar fuskanklagelserna mot deltagaren Tim Rydeström.

– Han hade flickvän under programmet, säger Viktoria Björnsdotter.

Tim Rydeström, 23, föll inte för någon av deltagarna i dejtingsåpan ”Mammas pojkar” i TV4. Trots flitigt uppvaktande från tjejerna så kysste han aldrig någon av sina dejter.

I finalavsnittet, som sändes i går, valde han till sist Moa Johansson, 18, från Falköping. Men det var inte ett val baserat på kärlek.

– Känslorna fanns inte där, säger han till Nöjesbladet.

”De visste om det”

Flera av de deltagande tjejerna säger sig ha förklaringen till Tims kyliga inställning – han hade redan flickvän.

– Några deltagare visste om det under hela programmets gång. Andra fick reda på det precis i slutet och blev väldigt upprörda, säger Viktoria Björnsdotter, 19.

Nöjesbladet har varit i kontakt med ytterligare två deltagare som berättar samma historia. Enligt tjejerna så hade Tim kontakt med flickvännen via sms och telefonsamtal under hela inspelningen.

Viktoria Björnsdotter tycker att beteendet är oacceptabelt och respektlöst.

– Många var där för att hitta kärleken. Då är det fruktansvärt när en kille som har så många att välja på redan har flickvän.

”Stämmer inte”

Tim Rydeström slår tillbaka mot kritiken.

– Det stämmer inte. Det var ingen av dem som föll mig i smaken bara, säger han.

Däremot bekräftar han att han hade flickvän ett par månader före inspelningen startade. Och att det har funnits någon utanför programmet som han ”bryr sig mycket om”. Men det rörde sig aldrig om ett förhållande.

– Jag tror att de säger det här bara för att jag aldrig kysste någon och för att jag hade flickvän innan. Det blir en höna av en fjäder, säger han.