Här pratar bachelorn illa om andra tjejerna

Uppdaterad 2016-11-02 | Publicerad 2016-11-01

”Han är lika full av skit som en gigantisk gödselstack”

Ett hemligt klipp på Sebastian Ljungberg får ”Bachelor”-tjejerna att rasa.

Under en dejt i programmet pratar han illa om tidigare utröstade deltagare.

– Det kändes så omoget, jag bara smällde av, säger Emelie Larsson.

Det blev Jenny Amin, Melissa Miller och Miranda Högberg som blev utan ros under kvällens ceremoni i ”Bachelor” och tvingades därför lämna programmet.

Men det var i dejtingprogrammets eftersnack som sänds på TV4 play som det blev som mest dramatiskt.

I ett aldrig tidigare visat klipp sitter Sebastian Ljungberg och pratar illa om några tjejer som redan lämnat programmet. Bland annat är det Emelie Larsson som får sig en törn - då Sebastian inte kan förstå hur någon orkar med henne.

– Han är 37 år gammal och så sitter han på en dejt med en tjej och snackar skit om andra tjejer. Borde han inte fokusera på att prata och lära känna hon han är med. Det kändes så omoget, jag bara smällde av, säger hon och fortätter:

”Gigantisk gödselstack”

– Han skulle kunna få en huvudroll i ”Mean girls” liksom. Han passar in riktigt bra där. Han är lika full av skit som en gigantisk gödselstack, säger hon.

Även deltagaren Malin Ljungberg reagerade på vad Sebastian sa.

– Han påstår att han inte gillar drama och att det inte är hans grej men han triggar igång mycket själv. Det är nästan han som är den största tjejen i huset. Han lägger väldigt mycket fokus på att snacka skit om andra, han tisslar och tasslar helt klart mest - vilket är synd, säger hon.

Kommer fram fel

Själv tycker Sebastian Ljungberg att han inte pratade om andra deltagare under sina dejter.

– Det har nog bara kommit upp i några sammanhang i så fall. Kanske om någon frågat om min val. Tjejerna har ju en nära relation till varandra så om deras bästa vännina får lämnar frågar de ju varför jag gjorde det valet, säger han.

Under inspelningarna tyckte Sebastian att det var svårt att tänka på vad han kunde säga och till vem. Han kan också förstå att saker kommer fram fel.

– Jag visste att det jag sa förmodligen skulle komma vidare. Men visst pratar man om de andra så är det ju. Det var ju olika grupperingar och folk pratar ju och lägger på lite extra, säger han.

”Bachelor” sänds tisdagar klockan 21:00 på Sjuan.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln