”Tjockare än vatten” är tillbaka – se trailern för säsong tre

”Tjockare än vatten”.
”Tjockare än vatten”.

TRAILER Familjedramat ”Tjockare än vatten” är, efter många år, snart tillbaka – men har flyttat från SVT till Viaplay. Nu finns en trailer för den nya säsongen.

Minns ni ”Tjockare än vatten”? Nu kommer det mörka, Ålands-baserade familjedramat om syskonen Lasse, Jonna och Oskar – vars första två säsonger visades i SVT 2014 respektive 2016 – tillbaka med en tredje säsong. På Viaplay.
Björn Bengtsson, Joel Spira och Aliette Opheim gör återigen huvudrollerna, och handlingen beskrivs så här:
I den tredje säsongen återförenas syskonen på Åland igen, tre år efter att familjens pensionat brunnit ned. Tillsammans gör de en kraftsamling för att försöka få ordning på allt och göra det nya hotellet redo för försäljning. Men snart hopar sig konflikterna och frågan är vem som kommer ta på sig skulden den här gången?
I övriga roller syns bland andra Filip Berg, Molly Nutley, Tobias Zilliacus och Stina Ekblad, manus är skrivet av bland andra Erik Eger, Maria Nygren och Marianne Willtorp – och så här ser den rykande färska trailern ut:

Säsong tre av ”Tjockare än vatten” har premiär på Viaplay den 20 mars. I samband med premiären kommer även de två första säsongerna att läggas ut på tjänsten.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publisert:

LÄS VIDARE